Bovlund Teaterforening er en frivillig forening med formål at fremme teaterlivet og sammenholdet

i området i og omkring Bovlund.

Som noget nyt er der placeret en hjertestarter ved Bovlund Forsamlingshus, den er sat op,ved siden af hoveddøren til forsamlingshuset, da der ofte er mange mennesker i området ved Bovlund Kirke, forsamlingshuset samt bålhytten/friluftscenen. Det kan ses på billedet nederst, hvor den hænger.

Vi laver hvert år en forestilling med børne/ungdomsteater. Det er her vi sår de små frø, der skaber interessen for

teaterlivet og skaber sammenhold for områdets unge mennesker.

Hvert andet år laver vi en stor opførsel på friluftscenen bag forsamlingshuset i Bovlund. Vi har lavet rigtig mange spændende forestillinger bl.a Charles Tante, Midt om natten, Annie get your gun, Ronja røverdatter og senest My fair Lady.

Vi opfører altid i uge 30, så du kan godt sætte kryds i kalenderen i 2019. Sidste forestilling blev set af næsten 1200 glade gæster, og vi er bare så glade.

Imellem de store opførsler satser vi på at lave forskellige ture ud i landet for at se og opleve teater, når andre gør det. Vi elsker at udvide horisonten.

Bliv medlem af foreningen og få altid de seneste updates samt muligheden for at opnå rabatter ved arrangemneter.

Velkommen til Bovlund Teater.

• w-facebook
  • Twitter Clean